Yoga beweegt je


Yoga op maat

  


Maatwerk

Yoga beweegt je is yoga op maat. Er zijn lessen in de studio en online lessen. Groepslessen en individuele lessen. Cursussen voor jezelf, en voor jou en je kind samen.
De lessen zijn afgestemd op het moment van de dag. Een ochtendles bijvoorbeeld is activerend; een avondles is een rustige les, die ervoor zorgt dat de aandacht naar binnen keert en die voorbereidt op de slaap. Lessen en workshops zijn geworteld in het ritme van de seizoenen.

Op deze manier is yoga je altijd tot steun.Bekijk het Aanbod

 

 

Welkom!

Bij Yoga beweegt je kun je terecht voor fijne yogalessen, in kleine groepen en altijd met persoonlijke aandacht. Ik kijk samen met jou naar hoe je yoga op én buiten de mat een plek kunt geven in je leven, zodat rust, ontspanning en stilte weer vanzelfsprekend zijn.

Yoga beweegt je biedt zowel wekelijkse lessen als maatwerk.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland, startpunt voor kwaliteitsyoga.Bekijk Agenda en Rooster 

Meer dan ontspannen

Soms valt het niet mee om tijd en rust voor jezelf te vinden. Er lijkt voortdurend van alles te moeten. Er zijn onvoldoende momenten van pauze en herstel.

Yoga biedt een opening naar een andere manier van leven. Je gaat weer luisteren naar je lichaam en naar je zielsverlangens. Je leert dieper te ontspannen, en onder alle omstandigheden te rusten in jezelf. Dat wat je op de yogamat krijgt aangereikt en ervaart, neem je als vanzelf mee in je leven. Heb je niet de mogelijkheid om wekelijks op de mat te stappen, dan is er de cursus Yoga-Kiemen.Meer informatie Yoga-Kiemen